Akcja: Gamblowanie z Portalem

Akcja: Gamblowanie z Portalem

Postprzez Bartosh » 04 Mar 2010, 11:52

Przypominam o akcji skierowanej do fanów produktów wychodzących z Portalowego warsztatu. Dla wszystkich tych, którzy żywo angażują się w działalność na rzecz Neuroshimy, Monastyru, gier planszowych i innych, Wydawnictwo Portal przewidziało dodatkową i niesamowicie motywującą zabawę. Nazwa "Gamblowanie z Portalem" może być myląca, gdyż może kojarzyć się wyłącznie z Neuroshimą. Nic bardziej mylnego. Jeżeli ktokolwiek z was opublikował w sieci cokolwiek, co nawiązuje do dzieł Portalu, niech chwali się o tym natychmiast Multidejowi, śląc linki i krótkie informacje na adres e-mailowy podany w opisie akcji.

Link do akcji:

http://neuroshima.org/news/gamblowanie/

Dlaczego o tym piszę? Sam uczestniczę w tej akcji, i chętnie zmierzył bym się z wami na aukcyjnym polu bitwy. Uwierzcie mi, że gamblowa bitwa o koszulkę dostarcza ogromu emocji, a zwycięstwo okrywa chwałą na wieki.

Zachęcam was i czekam na przeciwników na kolejnej Gamblowej aukcji, organizowanej od czasu do czasu w trakcie spotkań z Wydawnictwem Portal za pomocą kanału chatowego PolChat.

Pozdrawiam

Bartosh
Zapraszam na mój Neuroshimowy dział na blogu -> www.martwymutek.blogspot.com
Awatar użytkownika
Bartosh

Miejscowość: Miasto Stołeczne Warszawa

Re: Akcja: Gamblowanie z Portalem

Postprzez trzewik » 04 Mar 2010, 15:14

W tym miesiącu będzie aukcja, Multi raportuje, że ilość osób z gamblami ostatnimi czasy wzrosła! :)
Awatar użytkownika
trzewik

Postprzez Bartosh » 05 Mar 2010, 21:00

oO' Aukcja i Chat :D Świetnie, tylko mam w swoim imieniu prośbę, i myślę że wielu potencjalnych uczestników chętnie się pod tym podpisze:

Czy Chat, a potem aukcja mogły by być zorganizowane o bardziej neutralnej godzinie? Bo o ile wiem, to ostatnio ze względu na Szkołę/Pracę wielu chętnych nie mogło uczestniczyć? Jeśli to nie problem ofkorz ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
Bartosh

Postprzez trzewik » 06 Mar 2010, 08:42

Zdefiniuj "neutralna godzina" :)
Awatar użytkownika
trzewik

Postprzez Bartosh » 06 Mar 2010, 17:32

Hmm... coś z przedziału 18.00 - 20.00? Zdaje sobie sprawę, że prawdopodobnie w takich godzinach załoga wyd Portal wolała by być myślami daleko od pracy, ale wydaje mi się, że jest to najbardziej optymalny czas na takie spotkania. Oczywiście nic na siłę. Jak nie można, to się jakoś fanowski aktyw dostosuje :p Dla chcącego nie ma nic trudnego...jak to mówią :D
Awatar użytkownika
Bartosh

Postprzez Bartosh » 29 Mar 2010, 15:49

Przypominam o szykującej się gamblowej batalii - 1 kwietnia godzina 19.00 - Czat z Portalem. Mam nadzieję że osoby posiadające na swym koncie gamble stawią się aby dzielnie walczyć o pamiątkowe fanty.
Awatar użytkownika
Bartosh

Postprzez multidej » 30 Mar 2010, 12:33

A dla podgrzania atmosfery publikuję listę osób, które jakiekolwiek gamble posiadają. Jeśli ktoś coś fajnego w ostatnim okresie zrobił, a nie ma go tutaj, warto podesłać info wraz z linkami/opisem - do czwartku jest czas na aktualizację danych.
Naturalnie osobom z listy drogą mailową zapodać mogę stan ich kont. Nie ma strachu - szepniemy je także tuż przed aukcją.

bukins, aesandill, morel, Jagmin, smoq84, michallus, massin, raf.bartn. ,Roch H , jakub.b., adam.sz., chimera, narmo, Raeptaer, bartosh, Mateusz K., MaWro, xlselektor, trip, strup_parzylapa, didek08, Gan
Masz problem/potrzebę/sprawę? Pisz: szyma małpka wydawnictwoportal kropa pl
multidej

Postprzez Bartosh » 02 Kwi 2010, 17:37

Frekwencja, ze względu na wyjazdy, nie była powalająca, ale pytania pruły powietrze jak karabinowe kule.
Dla tych, którzy ominęli spotkanie, Gan napisał małe sprawozdanie. Zapraszam pod poniższy link:

http://bala-gan.blogspot.com/2010/04/kw ... talem.html

Kilka słów o samej aukcji. Była to jak do tej pory zdecydowanie najlepsza odsłona akcji. Uczestnicy uzbrojeni
w masę gambli toczyli pojedynki o naprawdę ciekawe fanty. Do wylicytowanie była koszulka Stronghold, archiwalna paczka
gazet GP, wielkoformatowe zdjęcia figurek NST, książka z autografem oraz to, co mnie samemu, po ciężkiej batalii
udało się wywalczyć, czyli 30(!) stron przygotowywanego RPO!!! Było warto stracić prawie wszystkie gamble, aby wyciągnąć takie cudo.
Kto nie był, niech żałuje, posypuje głowę popiołem i stawi się na arenie przy następnym spotkaniu.
Panom z Wydawnictwa dzięki serdeczne za tę akcję. Do zobaczenia na kolejnym Czat-cie z Portalem.
Awatar użytkownika
Bartosh

Postprzez gan » 02 Kwi 2010, 20:04

Dzięki Bartosh za polecenie bloga i za wspaniałą walkę o ten prototyp RPO podczas aukcji.

Ehh... nie udało mi się wygrać niczego. Może kiedyś jeszcze pojawi się jakaś wersja pre-alpha RPO :P
gan

Postprzez trzewik » 02 Kwi 2010, 21:27

Gan, dział Monastyru w Piracie czeka na kolejne świetne teksty. A za 2 miesiące, na kolejnej aukcji jest szansa, że pojawi się RPO w wersji o 2 miesiące bardziej zaawansowanej... :)
Awatar użytkownika
trzewik

Następna

Wróć do Działania fanów i dla fanów

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość